Буріння буронабивних паль

Буріння буронабивних паль в основному, використовується в масивах з щільною забудовою будинків або ж при загрозі зсуву ґрунту. Для того, щоб грамонтно виконати цю серйозну роботу, спочатку досліджують грунт на ділянці майбутньої забудови а потім інженери складають проект фундаменту з паль, розраховуючи плановане навантаження.

Підприємство «Фундамент» багато років займається проектуванням і будівельними роботами, одна з яких – буріння буронабивних паль.

Буріння буронабивних пальКоли були визначені точки для буріння на місцевості, згідно з проектом, фахівці приступають до буріння буронабивних паль. Далі встановлюється обсадная труба і встановлюється каркас з арматури. Після цього відбувається набивання паль бетоном з послідуючим видаленням обсадної труби.

Буріння буронабивних паль відбувається за короткі терміни, і це значно економить час будівельної організації. Як відомо, палі буронабивні існують наступних видів. Опори, які були сформовані без будь-якої оболонки, і опори з оболонкою, яка через час підлягає вилученню, і ще один вид опор - з оболонкою, яка є постійною.

При бурінні буронабивних паль оболонками для них служать обсадні труби, які мають циліндричну форму і виготовлені зі сталі. Якщо зведення фундаменту будівлі відбувається на стійкому грунті, який не має властивостей обвалюватися або зрушуватися, то буріння паль відбувається без допомоги обсадних труб. Такі оболонки використовуються тільки в небезпечних і нестійких грунтах з підвищеним рівнем ґрунтових вод.

Підприємство «Фундамент» виробляє свої роботи тільки на висококласному обладнанні. Замовте у нас буріння буронабивних паль для ділянки, на якій Ви зводите фундамент.

сайт створено компанією создать сайт