Фундамент на буронабивних палях


Дуже затребуваний сьогодні фундамент на буронабивних палях. Популярність свою він, звичайно ж, заслужив недарма. У нього є багато переваг, якщо порівнювати його з іншими. Він такий же або навіть більш міцний. Якщо все зроблено правильно, якщо використані були якісні матеріали, якщо монтаж проходив відповідно всім вимогам, в надійності фундаменту на буронабивних палях сумніватися не доводиться. Він витримає всі навантаження, буде сам довго зберігати цілісність і дозволить будівлі багато років стояти нерухомо і рівно.

Фундамент на буронабивних палях

Бурінням свердловин і установкою паль займається в Україні наше підприємство. У нас є всі технології, обладнання та матеріали для проведення повного циклу таких робіт. Фундамент на буронабивних палях буде від початку і до кінця створений нашими силами, без залучення сторонніх підрядників або техніки. Навіть арматурні каркаси ми робимо самі, використовуючи свої виробничі потужності. Тому ми можемо гарантувати на сто відсотків якість виконаної нами роботи.

Бажаєте отримати на виході якісний фундамент на буронабивних палях, тоді доручіть цю справу нам.


Перш ніж приступити до активних дій (буріння, впровадження, замішування бетону), фахівцями нашої фірми проводиться цілий ряд підготовчих робіт. Фундамент – це свого роду опора для споруди, причому для кожного об'єкта така опора має бути різною. Не можна просто в хаотичному порядку нарити в землі свердловин, закинути туди арматури, залити бетоном і назвати це все фундаментом. Фундамент на буронабивних палях повинен відповідати своєму призначенню, тобто повинен витримувати конкретні навантаження і конкретні впливи, в тому числі і негативні. Все заздалегідь необхідно скрупульозно продумати і прорахувати. Цьому етапу ми приділяємо велику увагу, як і тим, які слідують після.

Щоб замовити монтаж фундаменту на буронабивних палях, зателефонуйте нам!

сайт створено компанією создать сайт