Палі CFA

Палі CFAПалі CFA, або влаштування паль за технологією CFA виявилося найефективнішим і найпотужнішим методом. Це перевірено і досліджено спеціальними комітетами і будівельними організаціями. Така технологія грунтується на вибурюванні грунту цілою колоною шнеків (порожніх), при підйомі яких вирита свердловина тут же наповнюється бетоном. Суміш бетону подається в свердловину через внутрішній бетононасос, який розташований всередині шнека. Певний рівень тиску при подачі бетону забезпечує щільне його просідання і заповнення всіх пустот.

Палі CFA успішно встановлюються компанією «Фундемент» на протязі ось вже більше 25 років. Такі технології, як буронабивні палі, зараз дуже затребувані в умовах масових забудов київської землі. Ми виїдемо на Ваш робочий об'єкт і здійснимо всі необхідні роботи по влаштуванню фундаменту будівлі.

Палі CFA, як і інші палі, не можуть обійтися без каркасного стрижня, який вставляється за допомогою віброзанурювача прямо в свіжий бетон. Вібрація дозволяє незастиглій бетонній суміші додатково розійтися по всьому роз'єму свердловини, випускаючи зайве повітря. Технологія CFA повністю забезпечуює щільність бетону в палі, оскільки повітря або земля не встигають проникати в бетон. Бетон тут же заповнює весь простір палі, як тільки колона порожніх шнеків піднімається.

При влаштуванні палі CFA оператору бурильної установки слід уважно стежити за показниками тиску подачі бетону. Надлишок тиску, яке спеціально створюється бетононасосом, дозволяє достатньо ущільнитися забою і стінкам свердловини.

Перевагами пристрою палі CFA є швидкість виконання процедури. В цілому, на одну таку палю йде максимум до 1 години часу. Якщо Вам потрібно вибурити 15, 20 або 25 паль, ми можемо здійснити дану роботу за одну добу.

Компанія «Фундамент» відповідально ставиться до виконання своєї роботи. Якщо Вам потрібно замовити буріння палі за технологією CFA, звісно ж, зверніться до нас.

сайт створено компанією создать сайт