Буронабивні буроін'єкційні палі

Буронабивні буроін'єкційні паліЯкщо Ви плануєте будівництво великих об'єктів, то Вам обов'язково потрібно додаткове зміцнення фундаменту, особливо якщо будинок буде знаходитися на складному рельєфі. І в такому випадку Ви можете замовити буронабивні, буроін'єкційні палі, кожен з яких має свої переваги і розрахований на певну сферу використання.
Палі буронабивні і буроін'єкційні застосовуються переважно в тих випадках, коли потрібно зміцнити фундамент і при цьому Вам не підходять традиційні палі через уразливість до грунтових вод або малої довжини. У такому випадку ці 2 варіанти стануть дійсно відмінним рішенням, і Ви можете розраховувати на їх використання практично в будь-яких умовах. Тому палі буроін'єкційні і буронабивні користуються величезним попитом на будівництвах.

Для того, щоб буронабивні буроін'єкційні палі замовити, Вам слід лише зв'язатися з співробітниками нашої компанії і обговорити з ними саме той варіант, який підійде Вашому будівництву найкраще. І після узгодження всіх питань ми відразу зможемо приступити до проведення робіт.

Наша компанія має значний досвід робіт в сфері роботи з фундаментом, і тому у нас Ви можете знайти як буроін'єкційні і буронабивні палі, так і спеціальні анкери або мікропалі. І всі наші технології широко використовуються при будівництві самих різних об'єктів, включаючи не тільки житлові або робочі будівля, а й цілі стадіони.
Різниця між буронабивних і буроін'єкційними палями полягає перш за все в технологіях і використовуваних матеріалах, що також визначає і сферу їх використання. Наприклад, одні розраховані на умови з наявністю підземних вод, інші ж дозволяють зміцнювати будівлю на велику глибину.

сайт створено компанією создать сайт