Буронабивні палі ціна

Буронабивні палі (ціна може бути різною) – найефективніший і безпечний спосіб зміцнення і зведення фундаменту в густо забудованих масивах або при нестійкому грунті.

Компанія «Фундамент» співпрацює з великими забудовниками України, і має колосальний досвід в забудовах будинків. При цьому нами використовувався метод буронабивних паль (ціна у нас гідна), який є одним з ефективних у будівництві.

Буронабивні палі цінаБуронабивні палі (ціна на них прийнятна у нас) в основному використовуються при великих горизонтальних і вертикальних навантаженнях. Ними досить успішно користуються при будівництві високоповерхових будівель біля вже побудованих. Завдяки таким надійним кріпильним фундаментним конструкціям, будівля не наражається на ризик нахилитися або пошкодити інші будівлі.

На відміну від буроін'єкційних паль, буронабивні палі (ціна може змінюватися) виробляють за допомогою буріння глибокої свердловини, в яку вставляють каркас, а вже потім «набивають» бетоном. Якщо стінки ґрунту не стійкі, буріння здійснюється за допомогою обсадних труб.

Для того, щоб буронабивні палі (ціна хороша тільки у нас) зберегли свої несучі здібності, вони виробляються з розширенням нижньої частини палі (стовбура). Це дозволить будівлі міцно триматися на фундаменті і витримувати навантаження будь-якого характеру (просідання фундаменту, рухливість грунту і т.д). Такі свердловини постійно використовують в будівництві багатоповерхових будинків, особливо в Києві.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Фундамент» запрошує Вас до вигідної співпраці. Замовте у нас послуги буронабивних паль, і ціна Вас несподівано порадує.

сайт створено компанією создать сайт