Влаштування буронабивних паль ТСП

Влаштування буронабивних паль ТСП в основному складається з вибуреної свердловини, яка набивається бетоном. Такі палі нерідко робляться з розширенням нижньої частини, яка ще називається «п'ятою».

Підприємство «Фундамент» займається будівельними та бурильними роботами ось уже понад 40 років. Із влаштуванням буронабивних паль ТСП Ви зможете ознайомитися на нашому сайті.

Влаштування буронабивних паль ТСПНайголовнішим процесом в цій технології є буріння самої свердловини. Палю бурять до певної позначки і забивають її сумішшю бетону. Влаштування буронабивних паль ТСП залежить від консистенції грунтів при бурінні.

Якщо грунт досить сухий, буріння відбувається без кріплення стінок свердловин, якщо грунт норовить обвалитися в свердловину, будівельники використовують розчин з глини, щоб запобігти руйнуванню стін палі. Іноді використовують обсадні труби, щоб не пошкодити стінки свердловини.

Пристрій буронабивних паль ТСП може бути різноманітне: набивні палі можуть бути виготовлені з бетону, залізобетону або з грунту (в основному, піщані породи). Будь-яка з таких свердловин передбачає розширення палі донизу, для поліпшення їх опорно-несучої функції. Довжина таких свердловин миє досягати до 60 м, а їх витривалість може перевищувати 500 тонн.

Розширення свердловини донизу є дуже важливим моментом у влаштуванні буронабивних паль ТСП. Розширення «п'яти» відбувається кількома методами. Перший метод розширення відбувається за допомогою суміші бетону, яку посилено трамбують внизу свердловини.

Таким чином, утворюються поглиблення з обох сторін, що дозволяє сваям буронабивним утримувати конструкцію. Другий спосіб розширення грунту палі відбувається за допомогою двох ножів, які знаходяться на буровій машині. Третій спосіб передбачає використання вибухової речовини, яке опускається на дно свердловини. Такі способи широко застосовуються в будівництві.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Фундамент» пропонує Вам спробувати усі переваги влаштування буронабивних паль ТСП.

сайт створено компанією создать сайт