Буронабивні бетонні палі

Буронабивні бетонні паліБуронабивні бетонні палі ставляться в слабких і нестійких грунтах торф'яних порід, або ж в місцевості з болотистими грунтами, для побудови фундаменту майбутньої будівлі. Застосування такого виду паль безпосередньо обумовлено специфікою ґрунтових порід або ж через густозабудовані ділянки.

Буронабивні бетонні палі - це особливий вид забивання паль, при якому бурять свердловину на планову позначку, а потім заливають цю свердловину бетонним рідким розчином хорошої якості. Бетонування палі не обходиться без вживання залізної арматури (каркаса). У деяких випадках застосовуються опалубки або ж обсадні труби. Всі перераховані вище дії ми виконуємо згідно плану замовника, на своєму обладнанні. Компанія «Фундамент» буде рада здійснити будь-який план по установці бетонних паль.

Буронабивні бетонні палі широко застосовуються в умовах міської забудови, де інші методи влаштування паль просто недоречні в зв'язку з ближніми висотними будівлями. Крім того, забивання паль в густонаселеному районі забороняється законодавством. Набивні палі більш затребувані і використовуються в зміцненні і будівництві фундаментів в умовах болотистих і нестійких ґрунтів, коли твердий шар землі знаходиться глибоко.

Буронабні бетонні палі є найбезпечнішим методом влаштування паль. За допомогою такого різновиду паль, компанії-забудовники роблять будівництво будинку навіть на крутих рельєфах, і завдяки їм, такі споруди вважаються безпечними для життя.

Крім того, буронабивні бетонні палі використовувалися роками і використовуються по цей час, з метою побудови важких конструкцій промислових об'єктів і будівель. Палі легко встановлюються за допомогою спеціальних бурильних установок, які Ви можете замовити разом з робочим персоналом в компанії «Фундамент».

Хочете, щоб Вам встановили буронабивні бетонні палі? У Вас відкритий сезон масштабного будівництва? Вам точно не впоратися без допомоги наших фахівців.

 

сайт створено компанією создать сайт