Фундаментні палі

Фундаментні паліПальові фундаменти сьогодні дуже популярні по причині надійності, довговічності. Палі здатні витримувати дуже великі навантаження. Для висотних будівель в дев'ять і більше рівнів така основа буде відмінним рішенням. Фундаментні палі впроваджуються в землю на десятки метрів, за рахунок чого досягається їх непорушне положення. Правильно встановлені опори забезпечать споруді надійне підгрунтя на багато-багато років.

Фундаментні палі бувають різні. Залежно від способу їх формування, розрізняють забивні, буронабивні, буроін'єкційні палі. Забивні вже втратили свою популярність, так як недостатньо надійні. Буронабивні і буроін'єкційні відносяться до сучасних і затребуваних на сьогоднішній день. І ті, і інші фундаментні палі мають свої переваги і недоліки. І тим не менше, вони забезпечують споруді надійне підгрунтя і досить прості в монтажі. Для їх установки буде потрібна потужна будівельна техніка, спеціальні бурові установки. Але на сьогоднішній день це не можна вважати проблемою. Підприємство, яке займається установкою фундаментних паль, повинно мати в розпорядженні таку техніку. Замовнику достатньо зателефонувати і домовитися про терміни виконання роботи і про ціну. Про інше подбає компанія-виконавець. Установкою паль займається і наше підприємство. У нас, як у сучасної успішної компанії з вузькою спрямованістю діяльності, є все необхідне, щоб спорудити на будмайданчику відмінний за якістю фундамент.

Компанія наша встановить в заявлений термін фундаментні палі на Вашому будівельному майданчику.


Ми гарантуємо якість, виконуємо свою роботу виключно на вищому рівні. Ціна установки фундаментних паль вираховується індивідуально.

сайт створено компанією создать сайт