Влаштування буроін'єкційних паль

Влаштування  буроін'єкційних паль  полягає у вибурюванні грунту на потрібну глибину і заповненням новоутвореної свердловини свіжим бетоном. Потім в бетон встановлюються каркаси і конструкція застигає. Такий спосіб паль ще називається коренеподібним, через свою велику глибину розташування. Для міцної установки будівель і пам'ятників цей спосіб кріплення є дуже ефективним.

Фірма «Фундамент» має великий досвід роботи в будівельній індустрії. Ми пропонуємо ознайомитися з влаштуванням  буроін'єкційних паль  для будівництва жилих будинків та інших будівель.

Влаштування  буроін'єкційних пальЗ влаштуванням  буроін'єкційних паль  світову громадськість познайомила Італія. Коли країна потребувала відновлення пам'ятників архітектури і зруйнованих будівель після Другої світової війни, був розроблений такий ефективний спосіб реставрації. Палі відрізняються своїм маленьким діаметром (близько 25 см) і досить великою глибиною. «Стовбуром», що йде в землю, є армований бетон. Такий бетон проникає у вузьку і довгу свердловину під тиском шляхом «ін'єкції».

Для влаштування буроін'єкційних паль необхідна спеціальна бурильна машина, яка має здатність досить далеко заглиблюватися, одночасно вибурювати грунт зі свердловини нагору і заповнювати простір бетоном. Буроін'єкційні палі є невід'ємним елементом житлової або іншої промислової будівлі. Вони можуть використовуватися не тільки при будівництві нового будинку, але і для зміцнення існуючого.

Незаперечною перевагою машини для влаштування  буроін'єкційних паль  є його швидкість і точність, так як всі палі буряться під точним компьюьтерно-вимірювальним приладом. Цей пристрій забезпечує дуже низький урочень земляних робіт, що високо цінується серед стрітелей, коли на рахунку кожна хвилина.

Підприємство «Фундамент» - це Ваш надійний партнер і помічник в будівельних планах. Ознайомтеся з влаштуванням  буроін'єкційних паль  на нашому сайті, щоб упевнитися в усіх його перевагах під час будівництва.

сайт створено компанією создать сайт