Бурові роботи установка паль


Перед будівельними роботами, як правило, закладають фундамент, Бурові роботи установка пальякий би відповідав майбутній будівлі. Бурові роботи та установка паль відбувається відразу ж, як тільки складений план будівельних робіт. Такі палі називають буронабивними або буроін'єкційними.

Фірма «Фундамент» провела за роки своєї будівельної діяльності не одні бурові роботи, установка паль відбувалася по багатьом районам столиці. Багато відомих будівель побудовані на фундаменті, який був зведений нашими зусиллями.

Щоб ефективно виконати бурові роботи, установка паль не проходить без спеціального бурового обладнання і ковшів екскаватора, яким забирається зайвий грунт з майданчика фундаменту. Буроін'єкційні і буронабивні палі є найбільш поширеним методом зміцнення фундаменту. Такий метод серед домобудівних організацій користується небувалою популярністю, тому наші послуги з буріння й установки паль замовляють дуже часто.

Вам потрібно зробити бурові роботи (установка паль)? У фірмі «Фундамент» Ви зможете оформити заявку на виконання таких робіт. Останнім часом незаселених масивів в столиці стає все менше і менше. На місці пустирів ростуть нові висотки і житлові комплекси, в будівництві фундаменту яких ми також брали активну участь.

Як Ви вже чули, щоб бурові роботи та установка паль пройшли максимально успішно, Вам заздалегідь слід зайнятися прорахунками довжини і ширини майбутніх паль, глибини заливки самого фундаменту. Важливим фактором є також грунт, на якому Ви збираєтеся побудувати будинок. Якщо Ви провели дослідження грунту і точно впевнені, що фундамент витримає все навантаження будівлі, можна визначитися з кількістю паль для вибурювання.

У компанію «Фундамент» звертаються будівельні та інші підприємства, яким необхідні бурові роботи та установка паль. Якщо Ви також маєте потребу в такого роду роботах, тоді поспішіть залишити Вашу заявку нам.


сайт створено компанією создать сайт