Бетонні палі установка


Бетонні палі (установка) можуть бути кількох видів, і використовуються в основному, в будівництві житлових будинків. Як правило, палі бувають забивного типу (готові залізобетонні конструкції забиваються в грунт), набивні і буронабивні палі.

На підприємстві «Фундамент» здійснюють всі види установки паль. Бетонні палі (установка) є найбільш популярними конструкціями в будівництві високих житлових будинків.

По суті, всі три види паль відрізняються тільки способом монтажу Бетонні палі установкаконструкції. Наприклад, бетонні палі (установка) можуть бути забивного типу, виготовляються в умовах заводу. У цеху виготовляються квадратні довгі палі різної довжини і ширини, всередині кожної такої бетонної палі міститься арматурний каркас. Даний вид паль є також популярним і затребуваним видом опорних конструкцій фундаменту.

Бетонні палі (установка), або ж буронабивні бетонні палі, виготовляються безпосередньо на місці будівництва. В землі вибурюють свердловину і одночасно вона заповнюється бетоном, в який потім вставляється та ж сама арматурна конструкція, як і в заводських умовах. Тільки такі палі зручні тим, що їх монтаж не передбачає вбивання в грунт важких бетонних конструкцій. Забивний метод паль не скрізь може підійти, по причині нестійких ґрунтів і ризику пошкодити поруч розташовані конструкції.

Бетонні палі, установка яких у нас цілком вигідна, часто використовуються не тільки в будівництві житлових будинків. Вони також виконують функцію опори лінії електропередач а також використовуються як стовпи нічного освітлення. Ці зручні бетонні конструкції можуть стати в нагоді також в облаштуванні складів, ангарів, сховищ зерна та інших великих будівель.

Фірма «Фундамент» встановить Вам тільки якісні бетонні палі, установка таких паль обговорюється безпосередньо з адміністратором.
сайт створено компанією создать сайт