Влаштування буронабивних паль методом CFA

Влаштування буронабивних паль методом CFAВлаштування буронабивних паль методом CFA є одним з успішних методів бетонування паль під фундамент. Зараз, щоб зробити одну таку палю, фахівцю буде потрібно не більше 40 хвилин часу. Відповідно, в добу можливий варіант здійснення більше 20 повноцінно забетонованих паль. Така технологія підходить для швидкого будівництва, особливо коли відкрито сезон масштабних забудов, і втрачати час просто не можна.

Фірма «Фундамент» одна з перших почала використовувати влаштування буронабивних паль методом CFA в будівництві фундементов під багатоповерхові споруди міста Києва. Ми відмінно знаємо, як розподілити свій час, щоб здійснити потрібну кількість паль за одну добу. Вся робота з буріння відбувається під наглядом бортових комп'ютерів бурильних машин.

Влаштування буронабивних паль методом CFA відбувається за допомогою полого (порожнього) шнека, який, встромлюючись у грунт, вибурює землю в палі потрібної глибини, потім, при своєму підйомі, бетонна суміш, що виходить з бетононасоса, повністю заповнює свердловину. Таким чином, відразу відбувається подвійна робота - влаштування і бетонування палі.

Влаштування буронабивних паль методом CFA не обходиться без використання арматурного залізного каркасу, який вводиться в м'який бетон методом вібропресування. Вібраційні хвилі сприяють кращому розподілу бетонної суміші по всій поверхні палі, зміцнюючи стінки і сам отвір.

Якщо Вам потрібно замовити влаштування буронабивних паль методом CFA, і Ви хочете, щоб ця робота здійснювалася не тільки якісно, ​​але і швидко, зізвоніться з нашими адміністраторами і замовте таку послугу прямо зараз.

Якщо Ви бажаєте зробити влаштування буронабивних паль методом CFA в одному з районів Києва, Вам потрібно проконсультуватися з нами. Ми вирішимо це питання, а також допоможемо Вам зміцнити фундамент якісними палями.

сайт створено компанією создать сайт