Буроін'єкційні анкера


Буроін'єкційні анкераБуроін'єкційні анкера (палі) знайшли широке застосування в області запобіжних робіт від зсувів, в зміцненні схилів і стінок котлованів, річкових берегів і зміцненні гірських порід при будівництві тунелів і т. д. Щоб не сталося обвалення гірської породи або грунту на бригаду гірничовидобувальників або альпіністів, робляться різні дії по зміцненню гірського схилу.

Компанія «Фундамент» спеціалізується на установці паль, і буроін'єкційні анкера встановлюються нами з великим успіхом в різних районах міста. Нами зміцнюються полотна доріг, стін, будівель, мостів, тунелів та інших будівель, які потребують зміцнення.

Буроін'єкційні анкера зроблені зі сталі дрібнозернистої, яка стійка до ударів. Анкер (паля) схожий на стержень, який має різьблення. За своїм різновидом, їх розрізняють трьох видів: анкер, анкерні палі, «цвяхи» грунтові нагелі. Анкера забиваються в землю в будь-якому потрібному положенні: горизонтальному, з нахилом і т. д. Через них проходить бетон, який утворює щільну і стійку палю, яка закріплюється гайкою.
Хочете дізнатися більше інформації про те, як виробляються буроін'єкційні анкера (палі)? Тоді Вам варто прочитати інформацію, яка представлена ​​на нашому сайті. З фотогалереї нашого сайту Ви можете побачити, в будівництві яких об'єктів ми брали участь, і якими є наші технології.
Бажаєте залишити відгуки або прочитати більше інформації про нас? Компанія «Фундамент» абсолютно відкрита організація, і про нас може дізнатися кожен. Вам потрібно влаштувати буроін'єкційні анкера? Ви потребуєте допомоги професійної, спеціалізованої бригади?

Залиште Ваш дзвінок-заявку нашому адміністратору і Вам передзвонить фахівець із влаштування паль і анкерів. Уточніть все, що Вас цікавить про буроін'єкційні анкера заздалегідь.

сайт створено компанією создать сайт