Буроін'єкційні анкерні палі


Буроін'єкційні анкерні паліБуроін'єкційні анкерні палі застосовуються найчастіше для зміцнення гірських порід, котлованів, тунелів та інших споруд, які можуть дати тріщину або раптово обвалитися. У зв'язку з тим, що зараз дуже поширене будівництво тунелів, метро та інших підземних споруд, для безпеки робітників і людей, які там можуть знаходитися, схил гори, стелю і стіни тунелів зміцнюють за допомогою анкерних паль.

Фірма «Фундамент» є першопрохідцем і професіоналом у сфері застосування паль в Києві та Київській області. Буроін'єкційні анкерні палі застосовуються нами в особливих випадках, якщо будівля або його фундамент вимагає термінового зміцнення або ремонту.

Така технологія зміцнення будівель і фундаментів прийшла до нас зовсім недавно. Палі широко почали використовуватися до кінця 2005 року і їх використання триває досі, вдосконалюючись все більш і більш. Якщо Вам потрібні фахівці, які зможуть Вам встановити буроін'єкційні анкерні палі, зміцнивши і відремонтувавши стару будівлю, зробіть Вашу заявку в «Фундамент».
Коли береги річки, на яких зведені будівлі промислової важливості, поступово розмиваються і обвалюються, будівельники змушені вдатися до методу анкерування, тобто, зміцнення берегової зони. Обвали, тріщини, зсуви ґрунту - все це характерно нестійким і піщаним місцям, тому саме в таких ділянках найчастіше і можуть використовуватися буроін'єкційні анкерні палі.
Паля являє собою склад бетону і заліза, який залишається глибоко в землі, запобігаючи її зсувам або тріщинам. Палі в основному використовують як ефективний спосіб зміцнення основи будівлі. Буроін'єкційні анкерні палі використовуються також у влаштуванні опор ліній зв'язку, ЛЕП, при зміцненні доріг, мостів і т. д.
Щоб встановити буроін'єкційні анкерні палі, потрібні спеціальні бурильні машини і робочий персонал. Забезпечити те й інше зможе компанія «Фундамент».

сайт створено компанією создать сайт