Залізобетонні буронабивні палі


Залізобетонні буронабивні паліУ масштабному будівництві житлових будинків завжди використовують технологію по укріпленню фундаменту будівлі. Багатоповерхові будинки особливо мають потребу в цьому, так як велика вага важких конструкцій сприяє просідання фундаменту, і, якщо фундамент недостатньо якісно виконаний, виникають різні аварійні ситуації. Залізобетонні буронабивні палі встановлюються нашою бригадою безпосередньо під фундамент, тобто, перед закладкою фундаментної площі.

Фірма «Фундамент» багато років проводить роботи по влаштуванню паль, тому, якщо Ви великий забудовник, і Вам потрібне якісне обладнання для буріння і установки паль, звертайтеся до нас. Залізобетонні буронабивні палі - це обов'язковий елемент в закладці фундаменту.

Щоб встановити палі, ми використовуємо спеціальну бурильну машину, яка заглибившись на певну відстань, робить свердловину, яка відразу ж заповнюється бетоном. Залізобетонні буронабивні палі складаються з арматурного каркаса міцних металів і бетону. На фотографії в даній статті Ви можете побачити готові буронабивні палі.
Якщо Ви далекі від будівництва, але Вам потрібно забезпечити надійність і стійкість майбутнього фундаменту будинку, пам'ятника культури або виробничої будівлі, Ви можете доручити цю роботу нам. Залізобетонні буронабивні палі, зроблені нами, цілком захистять фундамент будови від руйнування, просідання, тріщин. Будівля, яку Ви будете будувати на такому міцному фундаменті, буде стояти міцно і надійно.
Жодне будівництво багатоквартирного будинку не обходилося без використання залізобетонних буронабивних паль. Саме від цих конструкцій залежить добротність заливного фундаменту. Палі, залиті бетоном на глибині в десятки метрів, здатні винести будь-яке навантаження на них. Така схема будови фундаменту найефективніша і безпечна в сучасному будівництві.

Цікавить влаштування залізобетонних буронабивних паль? Бажаєте убезпечити Ваше будівництво? Запросіть професійну бригаду майстрів по влаштуванню паль з фірми «Фундамент».

сайт створено компанією создать сайт