Розрахунок буронабивних паль


Облаштування фундаменту є, мабуть, одним з найбільш важливих етапів в будівництві будь-якої будівлі. Адже якщо фундамент закладено неправильно, на довговічність готового будинку можна тільки сподіватися. Існує кілька видів фундаменту, кожен з яких має свої особливості. Перш ніж починати будівельні роботи, в тому числі і закладку основи, проводиться підготовча робота на папері (в комп'ютері). Розрахунок буронабивних паль - обов'язковий етап в справі облаштування пальового фундаменту. Без цього етапу весь процес будівництва можна вважати проведеним на «авось». Адже саме від надійності основи дуже сильно залежить надійність всієї споруди.

Розрахунок буронабивних паль

Розрахунок буронабивних паль – захід досить складний, тому що дуже відповідальний. Якщо на цьому етапі припуститися помилки, може вся будівельна кампанія зірватися або завершитися фіаско. Тому розрахунковими роботами повинні займатися обов'язково хороші кваліфіковані фахівці. Дуже добре, якщо фахівець має багатий досвід в цій справі. Тоді він зможе врахувати максимальну кількість усіляких тонкощів і нюансів.

Довірте розрахунок буронабивних паль і облаштування фундаменту нашій фірмі! Ми маємо великий досвід в цій справі і зробимо все, як треба!


Розрахунок буронабивних паль передбачає визначення оптимальних навантажень, які потрібно буде витримувати фундаменту протягом багатьох років. Відповідно до отриманих даних визначається необхідна кількість паль того чи іншого діаметру, а також оптимальна схема їх розташування. Правильний розрахунок буронабивних паль є запорукою того, що фундамент і сама будівля в майбутньому зможуть довго зберігати свою цілісність.

На Ваше замовлення наші фахівці здійснять грамотний і точний розрахунок буронабивних паль. Звертайтеся!


сайт створено компанією создать сайт