Влаштування залізобетонних буронабивних паль

Влаштування залізобетонних буронабивних пальВлаштування залізобетонних буронабивних паль у сучасному будівництві вимагає особливих практичних знань в цій області. Для того, щоб палі були успішно впроваджені, їх замовникам потрібно найняти професійну бригаду по влаштуванню пальових фундаментів. Такою організацією і є компанія «Фундамент» вже багато років.

Спільно з Держбудом України підприємство активно брало участь в забудові сучасного Києва і його житлових районів. Ті будинки, які Ви зараз бачите в центрі міста і його прилеглих районах виконувалися під керівництвом Держбуду спільно з фірмою «Фундамент». Влаштування залізобетонних буронабивних паль нами було застосовуване ще десяток років тому, тому фундаменти будівель, які нами будувалися, успішно прослужили і прослужать своїм власникам не один десяток років.

Палі набивні влаштовують, як правило, на місці забудови, де вони повинні бути. Саму порожнину заповнюють м'яким бетоном або піском. Влаштування залізобетонних буронабивних паль може проводитися з діаметром від 400 до 1200 мм, з глибиною до 25 метрів. Палі можуть встановлюватися в будь-яких грунтах, для закладення фундаменту палі, поблизу вже зведених будівель.

Влаштування залізобетонних буронабивних паль не припускає установку в скельних грунтах з непостійною основою, що обмиваються водою і з наявністю великих уламків. Для того, щоб почати влаштування паль, інженерно-геологічний загін досліджує місцевість і грунт на наявність валунів і перешкод під землею у вигляді скель і т. д.

Виконавши такі дії, влаштування залізобетонних буронабивних паль пройде успішно і будівництво пальового фундаменту нарешті можна буде здійснювати.

Якщо Вам знадобилася допомога у влаштуванні залізобетонних буронабивних паль, Ви завжди зможете замовити наших людей з професійним бурильним обладнанням.

сайт створено компанією создать сайт