Монтаж буронабивних паль


Сучасне будівництво висотних багатоповерхівок та інших будівель Монтаж буронабивних пальвикористовує технологію заливки фундаменту, в якій буронабивні палі служать основними опорами нового фундаменту. Монтаж буронабивних паль здійснюється в кілька етапів, які ми постараємося описати в нашій статті.

Підприємство «Фундамент» успішно використовує монтаж буронабивних паль при забудові нових житлових масивів. Ці надійні конструкції безвідмовно виконують свою роль в устрої бетонного фундаменту.

Монтаж буронабивних паль в звичайних грунтах проводиться за допомогою спеціального бурового агрегату, який має обертову шнекову колону, яка вибурює свердловину необхідного діаметра і довжини. Параметри довжини і ширини виконуються згідно плану-проекту, який передбачає дану споруду. При цьому стінки самої свердловини зміцнюються від можливого обвалу грунту.

На цьому монтаж буронабивних паль не закінчується. У свердловину опускається спеціальний прилад, який робить на дні деяку подобу «п'яти», далі в свердловину заливається бетонний розчин, який при потребі ущільнюється до необхідної консистенції. Після всіх процедур в свердловину поміщають каркас з арматури, який буде служити опорою для майбутнього фундаменту.

Якщо Вам потрібно виконати монтаж буронабивних паль для будівництва міцного фундаменту, зателефонуйте в нашу фірму. Багаторічна практика в сфері зведення фундаментів різної складності дозволить нам без клопотів зробити всі необхідні роботи по бурінню і монтажу свердловин.

Не знаєте, як зробити монтаж буронабивних паль? Адже для цього потрібне спеціальне обладнання і знання. Не витрачайте часу і зверніться за допомогою до нас. Ми із задоволенням допоможемо зміцнити Ваш фундамент буронабивними палями.


сайт створено компанією создать сайт